ПК Македон
Адреса:
Скопје
Македонија
1000
Останати информации:
Претседател: Душко Петрушевски (078 310 552)
Секретар: Петар Ивановски (075 322 059)
Sky Bet by bettingy.com
weather

Битола

4°C

Охрид

12°C

Тетово

8°C

Велес

9°C

clenstvo
Членарината за година во ПК Македон изнесува 400 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе