Кораб 08

Од 04-06.07.2008 година во организација на КПС „Македон“ 12 члена учествуваа во акција на Кораб, со спиење во шатори прво во кругот на караулата Победа, а потоа во саботата вечер на 2400 мнв под Голем Кораб. Беше искачен врвот Голем Кораб и направена тура кон водопадите на Длабока река.

Sky Bet by bettingy.com
weather

Битола

4°C

Охрид

6°C

Тетово

8°C

Велес

7°C

clenstvo
Членарината за година во ПК Македон изнесува 400 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе