Љуботен - Голем Кораб - Титов врв

По повод Денот на Државноста на Република Македонија „8-ми Септември“, повеќе членови на КПС „Македон“ организираа акции за искачување на Љуботен (06-09-2008) и ноќевање на Кораб кај караулата „Победа“, искачување на Голем Кораб на 07.09.2008 и ноќевање во пл. дом „Смрека“ на Попова Шапка, и искачување на Титов врв на 08.09.2008 год.

Sky Bet by bettingy.com
weather

Битола

4°C

Охрид

6°C

Тетово

8°C

Велес

7°C

clenstvo
Членарината за година во ПК Македон изнесува 400 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе