Меморијал „Костаке Спасов - Цоцо“

Група членови на КПС „Македон“ на покана на Планинарско алпинистичкиот ориентационен клуб „Бел камен“ од Радовиш, на 17.08.2008 година учествуваа на Втората меморијална планинарска средба „Костаке Спасов - Цоцо“.

Sky Bet by bettingy.com
weather

Битола

4°C

Охрид

10°C

Тетово

8°C

Велес

8°C

clenstvo
Членарината за година во ПК Македон изнесува 400 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе