Зимски тренинг 27.01.2013

Според претходно договорениот план и програма, викендов направивме тренинг на падините на Шапка, поточно на антените. На овој тренинг учествуваа четворица членови на клубот: Дејан, Алек, Диме и Петар. Се вежбаше одење во наврска, чворови, правење на сидриште, обезбедување, абзал...

Sky Bet by bettingy.com
weather

Битола

4°C

Охрид

6°C

Тетово

8°C

Велес

7°C

clenstvo
Членарината за година во ПК Македон изнесува 400 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе