Триглав 2864 мнв (31.07. - 04.08.2019)

Триглав 2864 мнв - највисокиот врв во Словенија (31.07 - 04.08.2019)

 

Организатор: Планинарски клуб “Македон“

Максимален број на учесници: 7

Цена: 220 евра

ОРТЛЕР 3905 мнв (02-07.07.2019)

Искачување на Ортлер 3905 мнв

Организатор: Планинарски клуб “Македон“

Број на места: 3

Цена: 450 евра (420 евра на основ три учесници)

Програма:

ЕЛБРУС 5642 мнв (14 - 22.07.2019)

Искачување на Елбрус 5642м - највисокиот врв во Европа (14.07. - 22.07.2019)

Организатор: Планинарски клуб “Македон“

Број на места: 5

Цена: 1050 евра

Sky Bet by bettingy.com

-2°C

Скопје

Облачно

Влажност: 74%

Ветер: 14.48 km/h

  • 03 Јан 2019

    0°C -2°C

  • 04 Јан 2019

    -1°C -3°C

clenstvo
Членарината за 2019 година во ПК Македон изнесува 400 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе