1°C

Скопје

Облачно

Влажност: 93%

Ветер: 9.66 km/h

  • 14 Дек 2018

    1°C -2°C

  • 15 Дек 2018

    5°C 1°C

clenstvo
Членарината за 2018 година во ПК Македон изнесува 350 денари, вклучувајќи и осигурување до 3000 мнв.

Повеќе
about
Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје функционира уште од 2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со...

Повеќе